Vakantiewoningverhuurspecialist Interhome biedt nu maar liefst zo’n 9000 tours, excursies en activiteiten aan over heel Europa. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met GetYourGuide, het platform dat Gidsy heeft overgenomen. Interhome-klanten kunnen met onmiddellijke ingang profiteren van de gemakkelijke boekingsmogelijkheden en exclusieve speciale tarieven.

Rechtstreekse link naar GetYourGuide

Berlijn doorkruisen op een Segway, Mallorca verkennen met een scooter of een bezoek brengen aan de Eiffeltoren zonder te moeten aanschuiven in een lange wachtrij: de Zwitserse aanbieder van vakantiehuurwoningen Interhome biedt nu ongeveer 9000 ervaringen en activiteiten aan door heel Europa in samenwerking met touraanbieder GetYourGuide. Deze vrijetijdsaanbiedingen zijn geïntegreerd in de Interhome eShop. Na het boeken van hun vakantieaccommodatie, kunnen klanten een rechtstreekse link volgen naar GetYourGuide en profiteren van exclusieve kortingen.

Interhome-CEO Simon Lehmann is verheugd over de samenwerking met GetYourGuide:

Interhome is de eerste vakantieverhuurpartner die samenwerkt met de momenteel meest innovatieve reisagent ter wereld. Dit een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten.

GetYourGuide-CEO Johannes Reck is ook trots op de uitbreiding van het toerismenetwerk:

We hebben in Interhome een erg deskundige partner gevonden met een jarenlange ervaring in de markt. Als exclusieve partner kijken we ernaar uit om Interhome-klanten toegang te geven tot ons speciale Europese programma.

Bron: Interhome