Searchresult organiseert op 10 februari een gratis seminar (13:30 uur – 17:00 uur), kansen met Mobile Search. Dit seminar vindt plaats in het nieuwe pand van de Searchresult aan de Prins Bernardstraat 14 in Den Bosch.

In 2013 zijn er meer mensen online via mobiel dan via computer. Het is duidelijk dat door mobiele devices zoals Android, iPhone en Tablets er in een korte tijd een volwassen sales en marketing platform is ontstaan. Met de overname van Google van AdMob en de introductie van Apple iAd zal de groei van dit advertentie platform alleen nog maar verder groeien. Consumenten en klanten zullen steeds meer mobiel zijn en daarom mag dit kanaal vanaf 2011 niet meer ontbreken bij het uitrollen van een online strategie.

Onontgonnen terrein
Toch is het voor veel marketeers nog een relatief onbekend terrein. In dit seminar delen we aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden de kennis en ervaringen van mobile zoeken en mobiel adverteren. Samen met Google en 9292 organiseert Searchresult een inspirerende middag met een aansprekende cases. Waar liggen de kansen en welke formats zullen succesvol zijn.

Inschrijven voor dit seminar is gratis.