Wacht je al maanden op dat ene blog over jouw favoriete onderwerp? Of bloggen we überhaupt niet over het onderwerp waar je meer over wilt lezen? Dit is je kans om het ons te laten weten en TravelNext in tien minuten te verbeteren! Vul de online enquête in, help mij met mijn afstudeerproject en maak ook nog eens kans op één van de vijf Marketingfacts Jaarboeken!

Enquête?

TravelNext is hét platform voor digitale marketing in de reis- en gastvrijheidsbranche. Om dit ook in de toekomst te blijven en om nog beter op jullie wensen en behoeften af te kunnen stemmen hebben we een online enquête opgesteld. Tevens helpen de resultaten van de enquête mij bij het schrijven van mijn afstudeerscriptie.

  • Voor wie is de enquête?
    Of je nu meerdere keren per dag TravelNext bezoekt of dat dit de eerste keer is (welkom!) maakt niet uit, we zijn erg benieuwd naar je mening over TravelNext en wat je graag zou zien op TravelNext. De enquête is er zelfs voor je collega’s die TravelNext niet kennen, maar waarvoor TravelNext wel een meerwaarde zou kunnen zijn. Het zou zowel voor hun als voor mij fijn zijn als je hen ook de enquête wilt sturen (en dus bekend maakt met TravelNext!
  • What’s in it for you?
    Dit is je kans om (anoniem) te laten weten wat je van TravelNext vindt. Daarnaast kunnen wij TravelNext, aan de hand van de resultaten van de enquête, beter afstemmen op jouw kenmerken en behoeften! Alsof dat nog niet genoeg reden is om de enquête in te vullen maak je ook nog eens kans op één van de vijf Marketingfacts Jaarboeken die ik verloot onder de volledig ingevulde enquêtes!
  • Hoe lang ben je er mee bezig?
    De enquête bestaat uit maximaal 40 vragen en zal ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag nemen.

 Klik hier om de enquête direct in te vullen!

Afbeelding (cc): Jonathan Beard