Van 22 t/m 27 maart vond in Lara, Turkije het 4e Reiswerk Studenten Congres plaats. In totaal mochten er 57 studenten mee op reis. Zoals elk jaar biedt dit congres studenten de kans om met reiswereld toppers in contact te komen. Een belangrijk onderdeel van het congres is de Reiswerkgame, waar studenten een compleet nieuwe business moeten opstellen aan de hand van een Canvas model. Luuk Beekman won dit congres, en draagt daarmee een jaar lang de titel reistalent van 2015.

Game ON

De 57 deelnemende studenten speelden tijdens het congres de spectaculaire Reiswerkgame. De game geeft op realistische wijze een beeld van het werken in de reisbranche. De studenten werden verdeeld in teams om de opdrachten uit te voeren. Sebastiaan Labrie, Luc de Nijs en Nicole van den Bosch van BeCurious waren evenals voorgaande jaren aanwezig en presenteerden de opdrachten van de Reiswerkgame op levensechte wijze door middel van video’s en het zijn van dagvoorzitter

Luuk beekman

Reiswerk Talent Award

De opdrachten werden beoordeeld door de congrescommissie en de sprekers van het congres: allen professionals uit de branche. Zij beoordeelden de studenten op competenties die nodig zijn voor het werk in de reisbranche, zoals een goed oog hebben voor de klant, kunnen omgaan met onverwachte situaties en het streven naar de best mogelijke oplossing. Ook is er gekeken naar gedragswaarden die belangrijk zijn, zoals anderen betrekken bij het proces, commerciële kansen zien en met passie en plezier aan het werk zijn. Luuk Beekman scoorde op deze punten het hoogst en mocht als trotse winnaar de Reiswerk Talent Award in ontvangst nemen. De gedeelde tweede plaats was voor Ashley van Doorenmalen en Tamara Rutjes (beiden NHTV-student). Deze laatste heeft een van de meest gelezen blogs geschreven op TravelNext in 2014.

Teamwinnaars zijn te scouten op events Emerce & Zoover

Het team ‘Curious Travels’ is uitgeroepen tot teamwinnaar van de Reiswerkgame. Sarah Neehus (Stenden Hogeschool), Daan Gommans (Saxion), Larissa van Nimwegen (InHolland), Ilse Pastoor (InHolland), Tamara Rutjes (NHTV), Anousha de Ruiter (NHTV) en Iris Poll (Saxion) sleepte de prijs – een reischeque van GoFun – in de wacht. Het winnende team en de top 3 Reiswerk Talenten zijn door Bas Rasker uitgenodigd voor Emerce E-travel op 11 juni en op het 10-jarige jubileumfeest van Zoover op 16 april. Luuk Beekman is als winnaar aanwezig op het ANVR congres in Abu Dhabi dit jaar.

Dit zijn dus de plekken om te scouten voor nieuw talent.

Winnend team