-ADVERTORIAL-

Travel Technology Europe (TTE) wordt op 26 en 27 februari in Olympia (Londen) gehouden en biedt een keuze uit meer dan 45 gratis educatieve sessies, met onderwerpen zoals nieuwe technologie, bedrijfstransformatie, sociale media en personalisering. Met zoveel aanbod is het een goed idee om onze hoogtepunten te bekijken!

Dag 1‐ woensdag 26 februari

Is 2020 het jaar van AI op reisgebied?
Wees erbij wanneer Thierry Gnych van IBM Watson zijn keynote speech geeft en uitlegt waarom 2020 zal worden beschouwd als een keerpunt in de reiswereld naarmate bedrijven in toenemende mate technologie op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie gebruiken.

Okay, boomers en millennials: hoe willen jullie reizen?
Dit panel bestaat uit een combinatie van jongere en oudere reizigers, influencers en de bedrijven die zich op hen richten. Ze discussiëren over wat ze van reisorganisaties verwachten, of de influencers invloed hebben op de technologieën die oud en jong willen gebruiken en of vliegschaamte betekent dat ze toch niet zullen reizen.

Innovatie voor luie mensen
Deze tech‐bijeenkomst is bedoeld om mensen te helpen die verantwoordelijk zijn voor innovatie in grote, gevestigde reisorganisaties, en worstelen met oude technologie en andere beperkingen qua risico, kosten en cultuur.

Echte personalisatie met gebruik van dynamische gegevens
Als je weet dat 81,1% van de klanten bij het afrekenen afhaakte, is het belangrijk om het klantenproces beter te begrijpen en je doelgroep enthousiaster te maken om ze uiteindelijk over de streep te trekken. Deze sessie kijkt naar de manier waarop dynamische gegevens helpen hogere inkomsten, loyalere klanten en grotere klanttevredenheid te bereiken.

Dag 2‐ donderdag 27 februari

Zijn online reisbureaus tot inkeer gekomen?
Is de online hotelreserveringssector, een jaar na de dwangmaatregelen van de Competition en Markets Authority, tot inkeer gekomen wat betreft het ordenen van resultaten, prijstransparantie en provisies? We horen van de toezichthouder over veranderingen en vooruitgang.

Hoe maakt je van digitale transformatie een succes?
Iedereen denkt dat ze het moeten doen, maar hoe zorgt je ervoor dat het ook echt werkt? Een expert op het gebied van digitale transformatie deelt ideeën over wat bedrijven in de reissector moeten doen om transformatie te laten werken.

Innovatie 20:20
In deze supersnelle sessie hebben de presentatoren slechts 20 dia’s en 20 seconden per dia om hun bericht over te brengen. Voor deze sessie is durf nodig, want aan het eind moet het publiek op hun favoriete presentatie stemmen.

Reisinnovatie, 2020 en daarna
In deze sessie brengt Travolution officieel haar Innovatierapport voor 2020 uit. Het deskundige panel van Travolution bespreekt de bevindingen van het rapport, en geeft een beschouwing over de technische vooruitgang die in de afgelopen tien jaar in de reiswereld is geboekt, en over de ontwikkelingen die we in het volgende decennium kunnen verwachten.

Waar wacht je nog op? Je kunt hier klikken om het volledige conferentieprogramma te bekijken. Maar je kunt je ook gratis aanmelden voor Travel Technology Europe.