Micazu.nl heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst in Fort Voordorp uit handen van Annemarie van Gaal een Thuiswinkel Award ontvangen. Deze award werd uitgereikt als onderdeel van de Publieksprijzen Webwinkels XS in de categorie reizen. Vakantiehuis aanbieder Micazu volgt hiermee BoekVandaag.nl op die dit jaar naast de prijs greep.

In januari en februari konden consumenten hun favoriete webwinkel(s) nomineren en de deelnemende webwinkels beoordelen. Aan de hand van een vragenlijst met diverse criteria hebben consumenten rapportcijfers gegeven aan álle deelnemende webwinkels. In januari en februari werkten meer dan 300.000 consumenten mee aan het consumentenonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy.

Nominaties Webwinkels XL bekendgemaakt

Bij de Publieksprijzen Webwinkels XL zijn dit jaar 63 webwinkels genomineerd in 21 categorieën. Webwinkels XL zijn webwinkels met drie miljoen euro of meer omzet. In de categorie reizen zijn Landal, Sunweb en VakantieVeilingen.nl genomineerd. Consumenten kunnen tot 22 maart blijven stemmen op de genomineerden voor de Publieksprijzen XL.

Het totaal aantal uitgebrachte stemmen bepaalt voor 50 procent wie de Publieksprijzen Webwinkels XL in de wacht slepen. De rapportcijfers van het grootschalige consumentenonderzoek dat tegelijkertijd wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Q&A bepaalt voor de overige 50% wie de winnaars van de Publieksprijzen Webwinkels XL zullen zijn.