Via D-roogle.nl, de nieuwe en unieke zoekfunctie voor vakanties, wordt het zoeken naar dé droomvakantie wel heel gemakkelijk. Door de verschillende ingrediënten van jouw droomvakantie in te voeren, kom je direct bij het gewenste vakantieaanbod terecht.

D-roogle.nl
D-roogle.nl is een ludieke actie om de geheel vernieuwde website van D-reizen te lanceren. Door te “D-rooglen” is het mogelijk om tijdens het zoeken naar vakanties meerdere vakantiewensen te combineren, zoals ‘Spanje en kindvriendelijk’. Via gecombineerde, vrije zoektermen wordt er binnen het vakantieaanbod van alle reisorganisaties gezocht. D-reizen biedt hierdoor overzicht in het enorme aanbod aan vakanties. Bovendien wordt het aanbod op basis van de ingegeven wensen direct gefilterd. Hierdoor wordt het zoeken relevanter en overzichtelijker en het boeken nog makkelijker.

D-roogle.nl

Na de introductie van internet bij het grote publiek in 2000 was D-reizen.nl direct toonaangevend binnen de reisbranche. Algemeen Directeur Steven van Nieuwenhuijzen: “Toonaangevend blijven, betekent dat we de veranderende klantwens moeten blijven volgen en continu moeten werken aan verfijning van onze producten en het verbeteren van onze dienstverlening en voorwaarden. Daarom zijn we overgegaan naar een geheel nieuwe website. De nieuwe website is uitgebreider en overzichtelijker, de bekeken vakanties worden bewaard en het boekingsproces is sterk vereenvoudigd. De uitstraling van de website sluit helemaal aan bij ons nieuwe winkelbeeld. De komende maanden zullen we gebruiken om nog meer functionaliteiten aan de website toe te voegen.”