Op Chase.nl worden tientallen websites tegelijkertijd doorzocht om de goedkoopste vliegtickets te vinden met direct de eindprijs in beeld. De makers van Lowcostairlines.nl hebben Chase.nl nu na een half jaar van uitgebreide consumententesten officieel geopend.

Op dit moment zijn er al veel verschillende reiswebsites” zegt directeur van Chase Willem Voskamp. “Maar het ontbreekt de consument aan een helder overzicht van het gehele aanbod voor zijn bestemming of route. Daar komt bij dat de eindprijs moeilijk te vergelijken is door prijsopslagen die pas aan het eind van het boekingsproces doorgevoerd worden. Chase gebruikt een eigen ontwikkelde zoekmachine om het actuele aanbod van vliegtickets voor een aangegeven bestemming te bundelen en maakt een vergelijking op eindprijzen mogelijk“.

Bij Chase kunnen bezoekers hun specifieke reiswensen invullen waarna de zoekmachine de goedkoopst mogelijke vliegtickets gaat “chasen”. In een overzicht staan vluchten van zowel de grote online aanbieders als de luchtvaartmaatschappijen zelf. Chase zorgt voor een transparant en compleet overzicht. De bezoeker kan zelf doorklikken naar de site waar de gewenste vlucht wordt aangeboden en kan daar de boeking maken. De site wordt dagelijks geupdate om de meest actuele prijzen te kunnen laten zien.