Online reisaanbieder eDreams mikt voortaan actief op vakantiegangers in ons land. Er is een Nederlandse website geopend, die volgens het bedrijf toegang biedt tot ruim honderd airlines en tot ongeveer honderdvijftigduizend hotels op dertigduizend bestemmingen.

Naast vluchten, hotels en andere accomodaties kunnen Nederlandse reizigers op Nl.edreams.com ook vakantiepakketten en huurauto’s boeken of een verzekering afsluiten. Volgens de OTA, opgericht in maart 1999, is het aanbod zo groot ‘door onze hoog ontwikkelde zoekmachines en boekingstechnologieën’.

Grootste keus, laagste prijs

De organisatie omschrijft zichzelf als een ‘allesomvattend reisbureau’, met de ambitie om het grootse aanbod te koppelen aan de laagste prijzen. ‘We helpen onze klanten met het plannen van hun reizen, en tegelijkertijd helpen wij daarmee andere bedrijven met online marketing en adverteren’, schrijft de reisaanbieder. Meer dan vijfhonderd bedrijven wereldwijd gebruiken eDreams als advertentieplatform.

Behalve een Nederlandstalige website, ook beschikbaar op tablets en smartphones, heeft de organisatie ook een Nederlandstalige telefonische klantenservivce opgetuigd.

Odigeo Group

EDreams is net als Opodo, Travelink en GO Voyages onderdeel van de Odigeo Group, één van de grootste online reisorganisaties ter wereld met jaarlijks 12 miljoen klanten in ruim 28 landen. EDreams, dat is gevestigd in Spanje, is nu in 19 landen actief.