VisitSweden gaat hard als het gaat om destinatiemarketing. Ze zijn de meester in het gebruiken van hun eigen inwoners als ambassadeurs voor het land. Zo kwamen ze eerder al met @Sweden en hebben ze nu Visitaswede.com bedacht. Ze springen duidelijk in op de trend social travel want sinds kort kun je via de website visitaswede.com op pad met een echte Zweed met dezelfde interesses als jij. Zo kun je samen met een inwoner het echte authentieke Zweden ontdekken en kennis maken met de Zweedse gebruiken zoals je anders nooit zou doen. 

VisitSweden is de organisatie die het merk Zweden en haar destinaties promoot, onder andere als een toeristische bestemming. En ze komen opnieuw met een leuke campagne om dat weer waar te maken.

Een echt Zweedse ervaring rijker

Want, wie kan je beter rondleiden dan een local door zijn of haar eigen stad. Zoek je de beste plekjes om te shoppen, de leukste restaurantjes om je tegoed te doen aan heerlijke maaltijden, de mooiste musea of zoek je het gezelligste cafe om een biertje te doen. Overal zijn hosts voor. Het enige dat je als reiziger in Zweden hoeft te doen, is op de website visitaswede.com je interesses aan te vinken, op ‘zoeken’ te klikken en te kijken wie er opduikt. Misschien wordt je door de host zelfs wel thuis uitgenodigd om met de maaltijd mee te doen.

Dé verzamelplaats voor Zweedse hosts

Al meer dan 10.000 Zweden hebben zich aangemeld als gastheer of -vrouw voor reizigers. Hosts komen onder andere uit andere platforms als Couchsurfing, Meetup en Tripping. Dus mocht je ook naar Zweden gaan, breng een bezoekje aan www.visitaswede.com en maak een aangenaam bezoek bijzonder.