Op 15 mei organiseert Reiswerk weer een super interessante, en nuttige workshop voor iedereen die in de reisbranche werkt.

De impact van AI op onze werkzaamheden is namelijk niet langer een kwestie van ‘of’, maar eerder van ‘hoe snel’ en ‘in welke mate’. Je moet mee met de tijd, anders loop je het risico om achter te blijven bij collega’s of concurrenten die wel meegaan met de technologische ontwikkelingen.

De Reiswerk AI e-learnings op Travel College zijn buitengewoon succesvol. Daarom is het nu tijd om een workshop te organiseren! Tijdens deze workshop maak je kennis met Artificial Intelligence in het algemeen, inclusief een introductie tot ChatGPT. Je krijgt inzicht in wat AI precies inhoudt en welke tools beschikbaar zijn voor het toepassen ervan. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met ChatGPT, waarbij je leert hoe je deze technologie kunt integreren in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Wat is Artificiële Intelligentie (AI)?
  • Wat is ChatGPT en hoe pas je het toe in jouw functie?
  • Wat is het EU AI Act? Wat zijn de risico’s van het werken met ChatGPT?
  • Hoe is je theoretische kennis van AI?

 

Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor praktijkoefeningen.

De workshop wordt afgesloten met een toets! Behaal je een voldoende bij deze evaluatie, dan ontvang je een AI-certificaat! 

De workshop is speciaal ontworpen voor professionals in de reisindustrie die weinig tot geen ervaring hebben met AI en ChatGPT.

BONUS! Als extra voordeel krijg je bij deze workshop een gratis 3-maanden toegang tot de AI Academy van SkillsTown. Deze uitgebreide online academie biedt een scala aan AI-trainingen die je helpen bij het gebruiken van AI in je dagelijkse werkzaamheden.

Wil je meer weten en inschrijven? Klik dan op deze link.