Takis Panagopoulos, eigenaar van Face2Face Travel gaat samenwerken met Arthur Detering, eigenaar van Pagango, in een nieuw klantgericht vakantieplatform. De twee innovatieve ondernemers willen het voor consumenten eenvoudiger maken om online hun ideale vakantie te boeken.

“Toen Arthur mij dit voorjaar benaderde voor een samenwerking was ik direct enthousiast”, vertelt Panagopoulos. Zijn visie op een andere, vooral klantgerichte benadering van de consument sluit naadloos aan op de werkwijze van onze Travel Managers. Pagango ziet terecht dat er verschillende type consumenten zijn, die elk hun eigen communicatie en dus distributie aanpak kennen. Wij zorgen naast de afhandeling van de online boekingen ook voor persoonlijk advies voor consumenten die geen tijd of zin hebben om te zoeken. Hun wordt de mogelijkheid geboden om een afspraak te maken voor een persoonlijk reisadvies door een Travel Manager, op basis van de profielinformatie en wensen die de consument heeft ingevuld op de website van Pagango.”

Persoonlijk advies
Alle bij Face2Face Travel aangesloten Travel Managers werken mee aan het concept. Zij worden ondersteund door het Travel Facility Center in Almere, zodat zij zich kunnen concentreren op datgene waar ze goed in zijn: advies geven over reizen en het vervullen van de wensen van de klanten. De samenwerking met Pagango biedt ons een nieuwe mogelijkheid om bij welgestelde consumenten over de vloer te komen. Juist een doelgroep die persoonlijk advies op prijs stelt”, aldus Panagopoulos.

Begin januari nieuwe website
Pagango.nl werd door Detering in juni dit jaar van de vorige eigenaren overgenomen en ondergaat nu een metamorfose. De huidige website wordt compleet vernieuwd en – voorzien van een innovatieve ‘vind en boek’ service – begin januari opnieuw gelanceerd. “De samenwerking met Face2Face Travel past goed in onze klantgerichte strategie”, aldus Detering.