Met de wintersport in aantocht had Snowciety geen beter moment kunnen kiezen om een samenwerking met wintersport specialist Bizztravel aan te kondigen. Door de samenwerking is de sociale wintersport app nog een jaar gratis te downloaden. Met de app kunnen wintersporters statistieken kunnen bijhouden, deze kunnen delen op netwerken en hun vrienden kunnen vinden op de piste.

Snowciety sociale wintersport app

Met de Snowciety app kunnen wintersporters hun dag op de piste delen met hun vrienden en familie. Ook weten ze tijdens het skiën of snowboarden waar hun vrienden zich bevinden op de piste.

Door middel van GPS geeft Snowciety de wintersporter inzicht in zijn of haar prestaties en voortgang. De app houdt uitgebreide statistieken bij over snelheid, afstand en duur, op zowel de pistes als in de lift. De app kan daarna deze statistieken delen op verschillende netwerken van de gebruiker.

Op speciaal ontworpen kaarten toont Snowciety de opgenomen routes. De wintersporter kan zo altijd zien waar hij of zij is en terugkijken waar je bent geweest. De kaarten bevatten alle ski resorts van de wereld, inclusief liften, pistes en hoogtedata. Op deze manier kunnen de kaarten ook eenvoudig gebruikt worden om op de piste mee te navigeren.

Samenwerking met Bizztravel

Met het wintersportseizoen voor de deur kondigt Snowciety vandaag een samenwerking met wintersportspecialist Bizztravel aan. Bizztravel is al meer dan 25 jaar actief als specialist van wintersportvakanties naar de top skigebieden van de Alpen. Door de samenwerking blijft Snowciety minstens een extra jaar gratis beschikbaar voor iPhone en Android.

Timan Rebel (CEO Snowciety)

Door deze samenwerking met Bizztravel hebben we de mogelijkheid Snowciety gratis te houden het komende jaar. Hierdoor kunnen alle wintersporters komend seizoen vrijblijvend ervaren hoe Snowciety je wintersportvakantie een extra dimensie geeft. We verwachten hierdoor een belangrijke boost te geven in het aantal gebruikers van Snowciety in de Benelux, maar op termijn dankzij dit soort samenwerkingen ook wereldwijd.

Afbeelding: Bortecristian (cc)