Spotted by Locals lanceert ’s werelds eerste 100% offline iPhone gids met tips van locals. Met de recente zwarte wolk van prijsafspraken die over telecom providers hangt is het fijn om te weten dat er ook manieren zijn om hoge data roaming kosten in het buitenland te vermijden.

Geen roamingkosten
De meeste mensen vermijden het gebruik van hun smartphone tijdens de vakantie in het buitenland, uit angst voor torenhoge kosten. Maar wat als je nou wilt weten waar de lokale inwoners uithangen of waar de nieuwste festivals of exposities zijn? Vaak is de informatie in een traditionele reisgids niet 100% up to date meer, of verwijst het alleen naar de toeristische trekpleisters, waar je het ‘lokale’ gevoel niet krijgt. Met de de nieuwe applicatie van Spotted by Locals is dit voorbij, zij lanceerden een nieuwe 100% offline applicatie die jou de mogelijkheid geeft zonder extra kosten in het buitenland op de hoogte blijven van de laatste trends en hotspots in een stad, volgens de lokalen!

Altijd actueel
De Spotted by Locals app wordt wekelijks aangevuld met recente tips en aanpassingen. Van openingstijden die veranderen tot spots die voor de winter gesloten zijn, je wordt van alles op de hoogte gehouden. De updates kun je downloaden wanneer je online bent. Verder kun je favorieten bewaren, via de gedetailleerde offline kaart spots zoeken en zien welke plekken er bij jou in de buurt zijn via GPS.

De applicatie is gratis te downloaden en voor Euro 2.99 kun je de stad van jouw keuze aanschaffen binnen de app. Kijk op http://www.spottedbylocals.com/iphone/ voor meer informatie.