Verschillende trends en ontwikkelingen maken dat de reisbranche volop in beweging is. De Vakantiebeurs speelt hierop in door dit jaar op 8 januari, een dag voorafgaand aan de vakdag, een toonaangevend nieuw Travel Congress te lanceren. Dit betaalde reiscongres is hét onafhankelijke kennisevent voor specialisten in de reisbranche.

Future Proof Travel
Binnen het thema “Future Proof Travel: u bent aan zet”, is onder andere aandacht voor de vraag hoe je als organisatie de focus legt op het creëren van toegevoegde waarde en hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst op het gebied van duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en de snelle groei van toerisme. En hoe zet je eigenlijk verschillende marketing en communicatiekanalen zo efficiënt mogelijk in bij verschillende doelgroepen? In prikkelende keynote-sessies, paneldiscussies en verschillende break out sessies, komt de reisspecialist erachter of zijn of haar visie en strategie future proof zijn.

Learn from the best
Sprekers die op het Travel Congress hun kennis over thema’s als Transformatie & Technologie, Sustainability en Marketing & Communicatie zullen delen, komen van zowel binnen als buiten de reiswereld. Zo zijn Duncan Stutterheim (founder ID&T), Jeremy Smith (Author: Transformation Travel), William Price (Digital Marketing Maverick), Vincent Thamm (Schiphol Group), Inca Pieter (KLM Royal Dutch Airlines), en Linda Volkers (Rijksmuseum) aanwezig.

Tickets
Bestel je tickets of check eerst de website voor meer informatie en het volledige programma.