Martin van Kranenburg doet de aftrap op het TravelNext Congres. Gedurende de dag zullen er veel toonaangevende sprekers optreden. Martin geeft een wegwijzer door de dag:

Ole Ruch van Airbnb zal als eerste spreker meer vertellen over C2C platformen in travel. Er is zeker een opkomst van social travel en collaborative consumption. James van Thiel van Google Travel zal het publiek vervolgens meenemen in de toekomst van Google, wat ze zelf vinden van facebook en hoe ze Google+ een boost willen geven. William Bakker zal meer vertellen hoe je een destinatie goed in de markt kunt zetten.

Programma TravelNext Congres

Het middagprogramma zal zeer divers zijn. Naast inspiratiesessies kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse expertsessies. In het kader van de inspiratiesessies zal Sabine de Witte de bezoekers meenemen in haar wereld als travel journalist. Sasja van As gaat meer vertellen over hoe de toerist zich gaat bewegen in 2020. Bij de expertsessies kunnen deelnemers duiken in alle travel marketing gebieden (beginnend bij destinatiemarketing t/m webcare).

Wij verheugen ons op een dag met veel kennisuitwisseling en inspiratie.