What’s next in travel volgens Pepsi(NEXT) en Live Drone Piloten? 20 juni TN netwerkborrel

Op vrijdag 20 juni organiseert TravelNext een netwerkborrel voor alle TravelNext bloggers en e-marketeers in travel die altijd al hebben willen weten hoe grote bedrijven buiten de branche het doen op social en engagement gebied. Dat vertellen Pepsi, Likeskopen en Dronevlieger je graag op 20 juni (NHTV H gebouw, Mgr. Hopmansstraat, Breda).

Programma

We gaan net een stapje verder. What’s next? This is next. Zie hieronder het programma en meld je aan voor een plek op een van de laatste stoelen.

16.30 – 17.00 Ontvangst

17.00 – 17.15 Introductie

17.15 – 18.00 TEDtalks Pepsico, Followerskopen, Dronevlieger

18.00 – 18.15 Outside drone piloot demo voor deelnemers

18.15 – 20.00 Netwerkborrel incl pizza, sponsored by Pepsi Next

Daan de Waal – Conversation Manager Pepsi Cola

Hoe ga je van followers naar engagement. Je kunt dan wel veel likes hebben, maar hoe zorg je dat je verhaal onder je followers wordt doorgezet. PepsiCo is een groot voorbeeld van ambassadeurs creëren; onder andere met de interactieve content via Blippar en augmented reality met Van Persie op Pepsi blikjes. Recent heeft Pepsi ook Snapchat ingezet bij een campagne voor Doritos, ze delen met ons de eerste resultaten. En hoe ga je viral? Hoe zorg je dat je met kleine budgetten toch een groot bereik hebt! PepsiCo vertelt het ons aan de hand van deze twee prachtige cases.

Likeskopen

Een 17 jarige wizz kid waarvan we de naam vanwege privacy redenen nog even geheim houden vertelt ons hoe je binnen 5 minuten, als je zou willen, van 1 naar 1000 likes gaat. Hoe werkt die business en hoe is travel hierin vertegenwoordigd? Welke ‘voors’ en ‘tegens’ zijn er en wat doet het met je als merk? Wat verandert er aan je online reputatie en ben je met al die followers ineens meer waard, dus belangrijker, dus interessanter als reismerk? Er zijn al een aantal bedrijven voorgegaan! Na deze korte talk weet je hoe de hele markt in elkaar steekt.

Niels – Dronevlieger (plus Demo)

Hoe reageren vliegvelden en airports op het transporteren van Drones? Niels vertelt ons alles over de drones en bewijst dat grote handcamera’s juist gevoeliger zijn voor je privacy dan drones. Er zijn wetten, maar die veranderen continu. Binnenkort kun je ook tijdens je vakantie op het strand gevolgd worden. Is dat erg? Nee dus! Na de sessie krijgen we een LIVE-ACTION demo waarbij je met virtual reality bril kunt zien wat de Drone vastlegt. Ze filmden diverse evenementen. Met hen gaan we gaan dus al een stap verder in virtual reality als drone piloot.

Netwerkborrel

Aansluitend is er (tot 20.00 uur) een borrel met voor iedereen pizza, cola en andere fijne drankjes, waar je alle sprekers het hemd van het lijf kunt vragen, kunt borrelen met TravelNext bloggers en alle andere professionals/travelmarketeers.

Aanmelden?

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, meld je aan via onze partner Reiswerk.

*Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de details en een routebeschrijving.

#Travelnext Congres: Nu weet je het wat, nu nog het hoe

Tijdens het eerste Travelnext congres op 29 november in Maarssen werden meer dan 120 travel marketeers geïnspireerd door de vele sprekers en experts die acte de présence gaven. Airbnb, Google Travel en Think! Social Media trokken volle zalen en een aandachtig luisterend publiek. Na de overheerlijke lunch kon je tijdens de expertsessies tips en tricks krijgen of gewoon lekker met elkaar in conclaaf gaan over vraagstukken of problemen. De experts werden overladen met vragen als “Hoe moet ik dat doen” en “Wat werkt het beste” en dat was ook juist de bedoeling van deze sessie. Lees verder #Travelnext Congres: Nu weet je het wat, nu nog het hoe

Sabine de Witte: ambassadeur voor exclusiviteit

Sabine de Witte is reisblogger, maar die term is wellicht te beperkt voor wat zij doet. Tijdens TravelNext vertelt ze over haar werk, haar passies en hoe ze haar netwerk inzet voor klanten.

Lees verder Sabine de Witte: ambassadeur voor exclusiviteit