Samen met TravelNext bloggers Lars Boom, Alexander Lamprecht, Sabine de Witte en Patrick Mulder zal ik volgende week mijn weg vinden naar Berlijn. Want het is weer tijd voor de grootste beurs ter wereld op het gebied van toerisme: de ITB. Wij houden je op de hoogte vanuit Berlijn, maar zouden graag van jou willen weten wat je het liefst van ons bezoek aan de ITB zou willen terugzien op TravelNext.

Onderwerpen

Mobiel en sociale media blinken uit in aanwezigheid tijdens de sessies op de ITB. Maar er zijn meer onderwerpen die aan bod komen en graag zouden wij van jou willen weten waar wij voor jou naartoe moeten gaan om je te updaten over dat specifieke onderwerp:

  • Mobiel (o.a. apps, NFC, Location Based Services, mobiele destinatiemarketing)
  • Sociale media (o.a. de toekomst, reviews, droom of overload?, best practices)
  • Travel Bloggen
  • SEO
  • Collaborative travel
  • E-commerce (OTA’s, Metasearch)

Programma

Ook zou je in het programma kunnen bekijken of er een sessie is waar jij graag meer over zou willen weten.

Kortom, laat ons weten (via de comments, twitter, facebook of mail) welk (deel)onderwerp of welke sessie jij terug zou willen zien op TravelNext. Dan kunnen wij ons bezoek aan de ITB nog interessanter maken voor jou!

Volg ons tijdens de ITB

Natuurlijk zijn wij tijdens de beurs te volgen op dit blog, op Twitter via @TravelNextnl, en op alle Twitter accounts van de bloggers: @larsboom, @ALectury, @Sabinedewitte, @Patjem en @AnneliesHulshof. Zo kun je ons ook tijdens de dagen laten weten waar jij graag iets van wilt weten.