Ben jij een 3e jaars student communicatie en eigenlijk al klaar voor het echte werk? Ga de uitdaging aan tijdens je stage bij TravelNext en FoodNext (bij Upstream) in het centrum van Arnhem (naast het centraal station). Wij bieden jou een spannende, dynamische en leerzame stageplek voor 5 á 6 maanden in een inspirerende en bruisende werkomgeving. Binnen ons team kun je jouw creatieve ideeën en mening altijd kwijt. Je bent zelfstandig en bij voorkeur, net als de rest, een tikje eigenwijs.

Tijdens deze stage ga je aan de slag met het ontwikkelen van een marketing- en communicatieplan voor de  communities TravelNext en FoodNext . Daarnaast ga je op zoek naar interessante ontwikkelingen binnen de travel en food branche en blog je mee op de platformen.

Wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving, waar kennisdeling centraal staat.
  • Een volwaardige plek in ons team met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om een concreet product op te leveren en daadwerkelijk aan de slag te gaan.
  • Kansen om je kennis en ervaring uit te breiden en je talent te ontwikkelen.
  • Een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en flexibele werktijden.
  • Een gedegen leertraject met goede en persoonlijke begeleiding.

Vereiste:

  • HBO/WO marketing of communicatie opleiding
  • Een proactieve en enthousiaste houding, maar vooral zin om te leren!
  • Een flexibele en initiatiefrijke houding
  • Affiniteit met online media, travel en food is een pré
  • Interesse in de kracht van netwerken

De organisatie

Upstream helpt organisaties social business toe te passen en zo te voldoen aan de nieuwe verwachtingen van klanten, medewerkers en andere betrokkenen. Wij helpen ze hun stem een plaats te geven in de bedrijfsvoering. Tegen de traditionele stroom en hiërarchie in en rechtstreeks terug naar de oorsprong: dat bieden wat zij verlangen, of meer.

Dit doen we door actief kennis te ontwikkelen samen met de door ons opgerichte platformen als Marketingfacts, TravelNext, FoodNext en SportNext. In deze combinatie van kennisontwikkeling en consultancy op het gebied van social business lopen we voorop in Nederland.

Voor een sfeerimpressie van onze lunch, lees ook: Upstream Marketingfacts Lunch, boek ‘m nu door @Punkmedia

TravelNext

TravelNext is het kennisplatform waar vakgenoten de ontwikkelingen op het gebied van digitale media in de reis- en gastvrijheidsindustrie met elkaar delen. TravelNext inspireert, verbindt en faciliteert door zowel online als offline kennis te verzamelen en te delen. TravelNext is ontstaan uit een samenwerking van Upstream, Reismanagers.nl en het Innovatielab, een initiatief van het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen), HSMAI Nederland en NHTV, De weblog reismangers.nl is overgegaan in TravelNext.

FoodNext

FoodNext is het kennisplatform dat je op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale media in de foodsector. Online Trends worden afgewisseld met feiten en cijfers, maar ook inspirerende concepten en evenementen. FoodNext is een onafhankelijk platform geïnitieerd door Creatinc, Deli XL, Kyonne Leyser en Upstream.

Ben jij de stagiair die wij zoeken en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Annelies Hulshof door te mailen naar annelies@upstream.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op via 026 – 711 38 24.