Expedia.nl kondigt een nieuwe functionaliteit aan die Expedia+ leden (onderdeel van het loyaliteitsprogramma) in staat stelt punten in te wisselen voor het boeken van hotelovernachtingen.

Loyaliteit voor een lagere prijs

Expedia+ is het loyaliteitsprogramma van Expedia, waarmee reizigers punten kunnen verzamelen voor korting op hun volgende reis. Deze punten werden voorheen omgezet in een voucher en die voucher kon in mindering gebracht worden op de hotelprijs. Daar is iets nieuws voor bedacht, om reizigers direct te kunnen laten profiteren.

De prijs van een hotelovernachting kan nu zelfs naar 0 worden gereduceerd. Bij de check-out pagina van de leden, worden de punten getoond die direct gebruikt kunnen worden bij een transactie. Er kunnen zoveel Expedia+ punten gebruikt worden als men wilt, die direct korting geeft op de hotelovernachting.

Verzilveren van punten ook op vliegen en activiteiten

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux bij Expedia zegt hierover  dat de nieuwe mogelijkheid eerst geïntroduceerd wordt bij het boeken van hotels, zodat deze korting direct op hotelovernachtingen geldt. Echter, zal er uitgebreid worden naar ‘vliegen met punten’ en ‘activiteiten doen met punten’.