-ADVERTORIAL-

Op 14 januari 2020 is het Travel Congress terug! Hét onafhankelijke kennisevent voor de professionele reisbranche, waarbij kennis delen, inspireren en netwerken centraal staan.

De komende editie staat in het teken van ‘De consument van de toekomst’. Hoe creëer je de ultieme klantbeleving voor de reiziger van de toekomst? En welke rol spelen data, artificial intelligence en duurzame businessmodellen in de customer journey?

Tijdens het Travel Congress gaan sprekers van binnen en buiten de reiswereld in op deze vragen onder leiding van dagvoorzitter Jim Stolze. Er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij de pijlers Transformatie & Technologie, Sustainability en Marketing & Communicatie.

Wat kun je verwachten?
Van een mini-cursus AI tot het geheime recept voor datagedreven organisaties. En van inspirerende keynotes tot deep dive sessies met branchegenoten; het Travel Congress is een must visit voor reisprofessionals die hun organisatie klaar willen stomen voor de toekomst.

Een kleine greep uit het programma:
• De Nederlandse vakantiemarkt in 2030 volgens Kees van der Most, directeur van Trends & Tourism.
• Damcho Rinzin over de duurzame ‘low volume, high value’ toerismestrategie van Bhutan.
• Wilfred Genee gaat in gesprek met CEO’s uit de reisbranche over hun visie op de reiziger en het reislandschap van de toekomst.
• Business innovation consultant René Herrewijnen over de innovatiestrategie van ANWB.
• Het geheime recept van datagedreven organisaties volgens Judith Eyck, oprichter van Vakanties.nl.
• De beste beleving op Schiphol met data en technologie volgens Maaike van der Windt en Rosanne van der Stam.

Tickets & info
Meer informatie over het programma en early bird tickets vind je via www.travelcongress.nl

Over het Travel Congress
Het Travel Congress wordt georganiseerd door Jaarbeurs en is een gezamenlijk initiatief van de Vakantiebeurs en ANVR Travel Tomorrow.