Na de lunch deed Ben van der Burg http://twitter.com/#!/ikbenechtben een fantastische aftrap. Met een internationale carrière en bekend in zijn jonge jaren als professioneel schaatser werkt hij vanaf maart 2010 bij Triple IT als Commercieel Directeur. In zijn presentatie over mobiel heeft hij ook bewezen een gedegen cabaretier op het podium te zijn. Zelf voor de tekenares was het uitdagend zijn spetterende presentatie uit te beelden.

De stappen oriëntatie, boeken, verheugen, op pad en nagenieten vormden de leidraad voor Ben’s presentatie. Ben liet een sheet zien met 50 beste App’s voor Travel, die enorm bij de voorbereidingen voor een reis kunnen helpen. Leuke sheet, vanaf woensdag te zien op de website van het NBTC. Het voorbeeld van Tesco laat goed zien wat de mogelijkheden voor mobiel internet zijn en benadrukt voornamelijk de kansen van QR Codes. Meer informatie over de Tesco actie via http://www.nevillehobson.com/2011/06/24/tesco-connects-busy-shoppers-with-qr-codes/.

Ben’s tips van de dag
De twee tips van de dag, die Ben meegeeft zijn buiten standaard denken en blijven proberen het ook daadwerkelijk doen. Geloof niet alles wat je denkt. Aan het eind wordt nog gezegd dat booking.com heel goed op het gebied van mobiel scoort.

Zijn presentatie is terug te zien op http://www.nbtc.nl/nl/innovatielab/Over-het-Innovatielab/Symposium-Travel-3.0-Hoe-bereik-je-de-hedendaagse-consument-1/vergeet-je-mobiel-niet.htm.

Credits headerafbeelding: Dominik Syka (CC)