Vervoervergelijker GoEuro

Vervoervergelijker GoEuro, het zoek- en boekplatform voor vervoer tijdens vakanties en reizen, is deze week in Nederland gelanceerd. Het twee jaar oude bedrijf vergelijkt de verschillende soorten vervoer op prijs en snelste routes. GoEuro werd in 2012 opgericht door de Indiër Naren Shaam die tijdens een backpackreis door Europa ondervond dat het moeilijk was om de snelste route van de ene locatie naar de andere te vinden, zonder daarbij teveel geld kwijt te zijn.

Affliate

Hij bracht in zijn huidige thuisland Duitsland GoEuro online, een platform dat diverse soorten vervoer met elkaar vergelijkt over een bepaalde route in Europa. Daarbij werkt GoEuro op affiliatebasis; voor elke boeking via de site krijgt het bedrijf een vergoeding. Ook verhuurt het platform auto’s via diverse autoverhuurbedrijven.

Uitbreiding

Deze week is de site ook beschikbaar geworden voor consumenten in de Benelux, Groot-Brittannië en Spanje. Op de Nederlandse markt heeft GoEuro volgens Trav Magazine een samenwerking gesloten met NS Hispeed, Thalys, NS, KLM, Eurolines en Megabus. Op dit moment bevindt GoEuro.nl zich in de bèta-fase, waarin wel al geboekt kan worden.

Dit artikel stond eerder op Twinklemagazine.nl.