Reiswebsite StedenTripper.com organiseerde dit jaar voor de vierde keer de Travvies Awards; een websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites. Na een publieke stemronde en beoordelingen van een gerenommeerde vakjury werden uit 130 genomineerde websites 11 winnaars gekozen.

ReiskrantReporter.nl, dat minder dan een jaar geleden werd gelanceerd, verraste met de titel in de categorie ‘Communities’. Ook onder meer Tripadvisor, SNP Natuurreizen en Droomplekken.nl wonnen voor het eerst een award. Reismagazine ColumbusMagazine.nl, Italië-portaal Italie.nl en weblog CiaoTutti.nl gingen in voorgaande jaren al meer dan eens met de eerste prijs aan de haal.

In tien categorieën kon een Travvie worden gewonnen; Bestemmingsspecifiek, Blogs (algemeen), Commercieel, Communities, Fotowebsites, Portals & Nieuws, Reisapps, Reisverhalen, Televisie & Magazines, Toerisme & Overheid en Internationaal. Hierbij een overzicht van alle winnaars op een rij. Italie.nl, Elke Dag Vakantie, SNP Natuurreizen, Reiskrant Reporter, Columbus Magazine, Droomplekken, Tripadvisor (app), Ciao Tutti, 3 Op Reis, Visit Norway en Tripadvisor.com.

Lees hier de volledige einduitslag van de Travvies Website Awards.