Op het jaarcongres eTravel, gehouden op donderdag 6 juni aanstaande bij Spant! in Bussum, opent Simon Breakwell de dag.  Als oprichter van Expedia weet hij als geen ander hoe de online wereld van de reisbranche eruit ziet. Vandaag heeft als flinke kers op de taart ook Facebook bevestigd de afsluitende keynote te geven. Kortom, een congres waar je bij moet zijn!

Simon Breakwell, oprichter Expedia

Simon Breakwell zal de dag openen, en deelt zijn kijk op de snelle veranderingen in communicatie methodes en technologieën binnen de online reisbranche. Hij gaat daarbij uitgebreid in op wat er volgens hem is veranderd in de mindset van reizigers en hoe je als reisorganisatie op die veranderingen moet of kunt reageren. Tevens geeft hij inzicht in hoe reisorganisaties reizigers kunnen binden met behulp van marketing en apps.

Simon Breakwell, naast oprichter van Expedia ook betrokken bij Hotels.com, is een van de pioniers in de online travel markt en inmiddels een expert op dit gebied. Onlangs werd hij Head of European Operations bij Uber.com en is hij een van de investeerders van onder andere Hipmunk.com, Trover.com en HomeAway.com.

Dorianne Richelle, Facebook

De tweede, en tevens afsluitende, keynote van eTravel is dit jaar Dorianne Richelle van Facebook. Zij gaat in op de impact van de verbonden reiziger voor de branche.

Hoe kan een reisorganisatie de altijd verbonden consument gebruiken om business impact te maken? Richelle laat in haar presentatie zien wat er omgaat in het online brein van de reiziger. Tevens komt zij met onderzoeksresultaten en inspirerende voorbeelden van Facebook.

Veel online experts delen hun ervaringen

Naast de twee keynote sprekers biedt eTravel een uitgebreid programma met online experts, panels, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en hoteliers; allen met een blik voorbij de horizon. Onder andere KLM, Google, Hampshire Hotels, citizenM Hotels, Zoover, Springest, TIO, Chapter42 en afriendofmine delen op eTravel hun ervaringen en kennis. Leer van de besten en discussieer meer over de toekomst.

Mocht het je niet lukken om te komen dan zijn wij er in ieder geval voor je bij om op TravelNext uitgebreid uit de doeken te doen wat deze voorlopers ons allemaal hebben bijgebracht op deze dag.

Ga naar Emerce om het hele programma en hun sprekers te zien en om je te registreren.

De kosten voor tickets voor eTravel bedragen € 395,-. Leden van Emerce en TravMagazine profiteren van € 100,- korting.