GuidedByALocal is een platform waar reizigers aan locals tips kunnen vragen. Vragen over alles met betrekking tot de destinatie: Wat er zoal te doen is in een stad, hoe ze op een bepaalde plek kunnen komen of hen misschien wel persoonlijk rond willen leiden. GuidedByALocal heeft de handen ineen geslagen met het Thais Verkeersbureau en samen hebben zij LocalTipsFromThailand.com gelanceerd. Dat meldde Tourpress gisteren.

GuidedByALocal

GuidedByALocal.com is een verzamelplaats voor locals die zonder enige tegenprestatie bereidt zijn om de reiziger te voorzien van lokale tips. De visie ‘Travel Global Ask a Local’ is inmiddels actief in meer dan 400 steden over de gehele wereld uitgerold.

Reisliefhebber en mede oprichter Tim van Vlierden zegt tegen Tourpress: “Zuidoost Azië en dan met name Thailand is erg populair onder onze bezoekers. De samenwerking met het Thais Verkeersbureau geeft ons de mogelijkheid om de content nog verder te specificeren. We leggen de nadruk op leuke restaurantjes, unieke activiteiten en andere nog onontdekte plekjes in Thailand”.

Thais Verkeersbureau

Directeur Harry Betist van het Thais Verkeersbureau: “De samenwerking met GuidedByALocal geeft ons de kans om de echte verhalen van de locals onder de aandacht te brengen. Er zijn voldoende sites met content van reizigers informatie. GuidedByALocal onderscheidt zich door alleen de tips van de locals te plaatsen. Wat wij met name interessant vinden is de dialoog die de reiziger kan aangaan met de local.