Samenwerken met bloggers is een nieuwe trend. Bloggers zijn de nieuwe uitgevers. Vrijdagmiddag 22 mei organiseert Cherry Picker het storymakers event voor bloggers en bestemmingen & brands. Tijdens het event worden zo’n 100+ bloggers gekoppeld aan organisaties uit de reisbranche en worden de resultaten gedeeld van een recent gehouden bloggersonderzoek.

Samenwerken met bloggers

Bloggers zijn de nieuwe influencers. Veel organisaties uit de reisbranche willen iets doen met deze trend maar de meesten zijn nog zoekende. Wie zijn de bloggers, met wie moeten we samenwerken en hoe verloopt zo’n samenwerking in de praktijk. Het event probeert hier een antwoord op te geven door bloggers en organisaties aan elkaar te koppelen.

Het programma

Het event bestaat uit twee delen. Vanaf 13.00 uur tot 14.00 worden de inzichten uit het bloggersonderzoek gedeeld en komen bekende travelbloggers aan het woord. Zo zullen Laura Coolen van whatabouther.nl en Anneke de Bundel en Nicole Franken van nomadandvillager.com een kijkje geven in het leven van een travelblogger. In het tweede deel van 14.00 tot 17.00 uur staan nieuwe ontmoetingen centraal en kunnen organisaties en travelbloggers met elkaar kennismaken en netwerken.

Nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Zo’n 30 reisorganisaties hebben zich al aangemeld voor het storymaking event. Van Sunny Cars tot Icelandair en van Curaçao tot Denemarken. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (Let op: brands en bestemmingen betalen een deelname fee). Meer weten over dit event of je aanmelden als reisorganisatie? Neem dan contact op met Tessa aan de Stegge van Cherry Picker.