Op 27 oktober organiseert het affiliatenetwerk TradeTracker.com het TradeTravel 2011 event. De gastheer van deze eerste editie is FOX vakanties. Vanaf 09.00 kunnen marketeer uit de reisbranche aanschuiven in het FOX City reistheater.

TradeTravel is een platform waar de adverteerders en travel publishers uit onder andere het TradeTracker netwerk samenkomen om relevante zaken te bespreken op het gebied van affiliate marketing en e-commerce in de reissector. Adverteerders worden in de gelegenheid gesteld om op persoonlijke basis met de aanwezige affiliates te praten en hun programma’s toe te lichten. Naast deze ontmoetingen zullen er ook lezingen gegeven worden op het gebied van SEO, Social Media, E-Mailmarketing en een visie op de reissector vanuit een grote Nederlandse bank.

Dagvoorzitter is Peter Buis en sprekers zijn ondermeer:

Roy Huiskes
http://www.linkedin.com/in/royhuiskes
Roy Huiskes (1980) is sinds 2003 werkzaam in de SEO industrie en werkt sinds september 2010 als zelfstandig ondernemer. Hij helpt mensen met hun internet strategie, met als uitgangspunt de zoekende gebruiker. Hij werkt momenteel voor AEGON, Vacanceselect, AkzoNobel/Alabastine. Roy blogt sinds 2006 op chapter42.com en is de co-host van de State of Search Podcast op webmasterradio.fm. Roy heeft gesproken op verschillende conferenties en panels waaronder WordCampNL, Affiliatedag, SES Amsterdam en A4Uexpo Munchen, Londen en Amsterdam.

Sasja van As, Sectormanager Leisure, Travel & Media bij ING.
http://www.linkedin.com/profile/view?id=2977039&trk=tyah
Sasja heeft in 2009 met de “Hoe reizen wij verder” publicaties binnen de reissector, de trends en verwachtingen voor de sector in beeld gebracht. Zij heeft 13 jaar bij ABN Amro gewerkt in diverse commerciele en managementfuncties. De afgelopen jaren voor ING heeft ze publicaties uitgebracht over de Leisure & Travel sectoren en de gevolgen van het inzetten van social media. Voor een aantal onder ons is zij geen onbekende, want ze is een goede spreker tijdens congressen en schrijft voor diverse reissites, waaronder Reismanagers.nl.

Frans Jan Boon
http://www.linkedin.com/profile/view?id=6424127&trk=tyah
Frans Jan Boon is sinds de eerste ‘bubble’ werkzaam in online marketing en media. De afgelopen 12 jaar werkte hij onder andere voor KPN Telecommerce, werkte hij aan bureauzijde voor diverse A-merk retail en travel klanten, was hij business unit manager web-log.nl bij ilse media (Sanoma), en blogt hij sinds 2006 op Molblog. Zijn bureau Add to Friends adviseert en ondersteunt bedrijven bij het behalen van (meer) resultaat met behulp van social media. Daarnaast geeft hij de workshops ‘Social media als Sales generator’ voor TradeTracker.

Meer informatie en aanmelden kan via de eventsite Tradetracker.com/events.

Credits headerafbeelding: Cyril Rana (CC)