Elke reiziger zal zich herkennen in het uren achter de computer doorbrengen, op zoek naar de juiste website met het juiste aanbod. De reiswens is te specifiek en het is moeilijk om precies datgene wat je wilt voor de juiste prijs te vinden. TravVie heeft hier een prachtige oplossing voor bedacht en draait het boekingsproces om: reisorganisaties kunnen reageren op de unieke reiswensen van reizigers.

Zo werkt het
Sinds een week kan een reiziger zijn of haar reiswens plaatsen op de website middels een paar simpele stappen. Dit plaatsen kan gratis, waarbij de reiziger oneindig veel wensen kan aangeven. Zo kan hij of zij onder andere een budget aangeven, het aantal kinderen en gewenst vervoer.

Aan de reisbureaus de schone taak om een mooie passende reis te aan te bieden aan de reiziger. Zij hebben de optie hun offertes publiekelijk te posten of  in een privébericht naar de reiziger te sturen. Wel wordt altijd vermeld welke organisaties er allemaal een bericht hebben gestuurd. De reiziger kiest vervolgens zelf de beste optie.

Het doel van de website is het vergemakkelijken van het boeken van een reis voor de reiziger, en het bieden van meer mogelijkheden voor de reisorganisaties.

Reisorganisaties bereiken nieuwe klanten
‘Wij helpen organisaties met het bereiken van nieuwe klanten. Deze klanten waren anders misschien nooit bij een bepaalde organisatie uit gekomen voor een reis, of wisten het bestaan er van niet eens’, zegt TravVie. ‘We zijn wel op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden om meer te kunnen betekenen voor organisaties. Denk hierbij aan kortingen op diensten, congressen enz.’.

‘Reisorganisaties klinken allemaal erg enthousiast. Ze weten alleen nog niet echt wat het hen op gaat leveren omdat ze nog nooit met een dergelijk platform hebben gewerkt.’ TravVie biedt op het moment organisaties een gratis abonnement aan voor 3 maanden, om hen zo kennis te laten maken met de mogelijkheden van het platform.

Persoonlijk ben ik razend enthousiast over deze nieuwe website. Eindelijk een plek waar ik als reiziger mijn wensen kwijt kan en de aanbiedingen vanzelf op me af komen. Met gevarieerde bestemmingen, pakketten en prijzen waar ik uit kan kiezen. Eigenlijk is het verbazingwekkend dat dit de eerste website is die op deze manier werkt. Ik wens de ondernemers heel veel succes.