Vandaag is een spannende dag waar we een hele tijd vol enthousiasme naartoe hebben gewerkt. Ontzettend blij met de positieve reacties en de grote opkomst vanuit de reisbranche voor het TravelNext Congres. We leggen zojuist de laatste hand aan de locatie voor het congres en zijn klaar om jullie te ontvangen in Meeting Plaza in Maarssen

Programma

We gaan vandaag een bijzondere dag tegemoet en hebben bezoek van Ole Ruch, Managing Director van Airbnb. Hij gaat ons de tips en tricks van online succes vertellen. Ook komt James van Thiel langs van Google Travel en hij zal ons op de hoogte brengen van de belangrijkste trends in onze branche. William Bakker van Think! Social Media zal ons eens laten zien hoe je een destinatie marketeert en daarbij de kracht van passie gebruikt.

De middag ziet er afwisselend uit en kan eenieder zijn of haar eigen programma samen stellen. Naar de inspiratiesessies van Sabine de Witte van Blancotekst, of Sasja van As van ING? Of toch liever de stoute schoenen aan trekken en met een marketeer om tafel die met zijn of haar schoenen in de klei staat tijdens de expertsessies? Onder andere Jeroen van Velzen van Sound of Data, Lars Boom van ANWB en Patrick Mulder van AdFiliate staan de hele middag voor je klaar. Alles is mogelijk, dus haal het beste voor jezelf uit het programma.

Volg ons op #travelnext

Geen ticket kunnen bemachtigen? Dan zijn we natuurlijk alsnog te volgen op onze eigen platform en via sociale media. Je kunt ons de hele dag volgen op #travelnext. Ook op dit platform zullen bloggers Jeroen Beelen en Alexander Lamprecht hun verhalen laten verschijnen over het congres. Zo hoef je toch niets te missen!